Toggle Nav

Rockpanel Colours

Rockpanel Colours plaatmateriaal geeft elke woning- of utiliteitsgebouw een gewenste uitstraling. Wilt u een gevel met veel kleur en verschillende designs? Rockpanel Colours is een fraaie oplossing. Geschikt voor gevels, dakranden of voor bijzondere details als een plafond, ingang of puivulling. Verkrijgbaar in vele kleuren.

Rockpanel Colours toepassen

Rockpanel Colours platen zijn gemaakt van geperst steenwol van basalt, een vulkanisch gesteente dat veel voorkomt in de natuur, met een kleine hoeveelheid organisch bindmiddel. Dit zorgt ervoor dat alle Rockpanel producten unieke eigenschappen hebben: Ze combineren de voordelen van steen met het bewerkingsgemak van hout. Rockpanel Colours is speciaal gemaakt voor een snelle, gebruiksvriendelijke en mooie afwerking van:
  • Gevels
  • Dakranden en andere detailleringen. 

Zorg juist voor dominantie in een stedelijke context met harmonieuze kleuren van Rockpanel Colours. Een andere voorbeeld is: Laat een gebouw opgaan in de omliggende natuur.

"De Rockpanel Colours gevelpanelen zijn behandeld met een hoogwaardige 4-laagse coating op waterbasis. Zo blijven hun prachtige uiterlijk, kleur en afwerkingsniveau nog vele jaren behouden!"

Assortiment Rockpanel Colours

Bij ons verkrijgbaar in kleur RAL 6009 dennengroen, dikte 6mm.

Bewerken van Rockpanel Colours

Rockpanel Colours is goed te bewerken. Wilt u kant-en-klaar op maat gezaagd Rockpanel Colours? Onze machinale bewerkingafdeling is in staat om Rockpanel uiterst nauwkeurig te bewerken. Exact op maat gezaagd Rockpane Coloursl is verkrijgbaar. Wilt u meer informatie over bewerking van Rockpanel? Neemt u dan contact met ons op.

Rockpanel Colours assortiment

Rockpanel kunnen wij snel leveren. De volgende rockpanelplaten zijn op bestelling leverbaar.

Rockpanel Colours RAL 6009 Dennengroen

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie