Toggle Nav

Keralit® sponningdeel 143

Met Keralit sponningdeel 143 kiest u voor kunststof rabatdelen van topkwaliteit. Schilderen is niet meer nodig!  Koop vandaag uw gevelbekleding en montage toebehoren en ga aan de slag. Kies met hout structuur (classic) of effen uitvoering (pure).

Kies uw kleur: Keralit classic colours

Keralit sponningdeel 143

Of: Keralit pure colours

Keralit rabatdelen

Het sponningdeel 143 wordt al meer dan 15 jaar toegepast in de Nederlandse woningbouw. Dit model gevelbekleding past nagenoeg op ieder type woning en is horizontaal en verticaal te monteren. Dankzij de de brede sponning zoals ook bij een houten rabatdeel te zien is ontstaat er een mooi lijnenspel. Uw woning krijgt zo een hoogwaardig en afgewerkte uitstraling.

Keralit sponningdelen zijn gemaakt van het Fiberyl®. Een grondstof die ontstaat uit een unieke mix van duurzame kunststof wat zorgt voor een oersterk paneel dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Werking (Krimp en uitzetting) is hierdoor tot een minimum beperkt.

De toplaag van Keralit geveldelen bestaat uit een UV-bestendige folie die met een speciale behandeling wordt verenigd met het paneel. De voordelen op een rij:

  • Hoogwaardige kwaliteit;
  • Natuurlijke en moderne uitstraling;
  • Eenvoudig te reinigen;
  • 10 Jaar garantie;
  • Al meer dan 15 jaar in Nederland toegepast.

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie