Toggle Nav

Keralit gevelbekleding en dakranden

Nooit meer schilderen? Kies dan voor  Keralit gevelbekleding. Onderhoudsarm, hoge kwaliteit kunststof en verkrijgbaar meer dan 30 kleuren. Kies uit:

Sponningdeel 143

 • Smal paneel 143mm.
 • Mooi lijnenspel dankzij smalle panelen.
 • Horizontaal en verticaal toepasbaar.

Keralit sponningdeel 190

Sponningdeel 190

 • Breed paneel 190mm.
 • Moderne en chique uitstraling.
 • Horizontaal en verticaal toepasbaar.

Keralit potdeksel 177

Potdeksel 177

 • Overlappend paneel 177mm.
 • Mooi schaduweffect door overlap.
 • Horizontaal toepasbaar.

Keralit dakrandpaneel

Dakrandpaneel

 • Verkrijgbaar in 4 breedtes.
 • Perfecte afwerking.
 • Eenvoudig te monteren.

Keralit logo

Keralit gevelpaneel

Keralit geveldelen zijn hoge kwaliteit gevelpanelen van duurzaam gerecyclede kunststoffen. Door het gebruik van kunststof zijn de geveldelen ongevoelig voor vocht, schimmels, bacteriën maar ook weersinvloeden. Keralit gevelbekleding geeft een verzorgde uitstraling aan uw woning en is erg gemakkelijk te monteren. De gevelpanelen zijn tevens ook onderhoudsarm en schilderwerk is overbodig. 

Voordelen Keralit gevelpanelen

Keralit kopen is kiezen voor gemak en weinig onderhoud. Schilderen is niet meer nodig. 
Uw woning behoud een goed onderhouden en verzorgde uitstraling. Reinigen is eenvoudig.

 • Onderhoudsarm
  Nooit meer schilderen!
 • Hoge kwaliteit
  10 jaar garantie, lange levensduur.
 • Verhoogt waarde van uw woning
  Dankzij verzorgde en onderhoudsarme afwerking.
 • Duurzaam
  Gemaakt van gerecyclede kunststoffen, ongevoelig voor vocht, schimmels en bacteriën.
 • Eenvoudige montage
  Monteren is geen probleem meer!

Keralit gevelbekleding

De basis van Keralit gevelbekleding is gemaakt van "Fiberyl" en bestaat onder meer gerecycled kunststof waarin glasvezel is verwerkt. Deze unieke samenstelling zorgt voor een gevelpaneel met een zeer lage uitzetting in vergelijking met andersoortige kunststof gevelbekleding. Keralit gevelpanelen kunnen goed tegen vocht en warmte. Naast nieuwbouw wordt kunststof gevelbekleding ook toegepast bij renovatie. Vervang bijvoorbeeld uw houten gevelbekleding voor onderhoudsarme kunststof gevelbekleding en bespaar op onderhoudskosten.

Assortiment Keralit gevelpaneel

Keralit heeft 4 verschillende soorten gevelpanelen. Elk gevelpaneel heeft zijn eigen uitstraling en wordt voor verschillende toepassingen gebruikt. Hier onder vindt u een overzicht waar elk gevelpaneel voornamelijk voor word gebruikt.

 • Sponningdeel 143
  Het keralit sponningdeel 143 typeert zich door het mooi ogende lijnenspel, dit komt door de smalle gevelpanelen die hiervoor gebruikt worden. Deze geveldelen worden veel gebruikt voor oudere huizen, omdat het sponningdeel 143 een wat klassiekere uitstraling mee geeft. De Keralit sponningdeel 143 is ook wel bekend als kunststof rabatdelen en hebben een wat meer klassieke uitstraling. 
 • Sponningdeel 190
  Het Keralit sponningdeel 190 heeft een moderne en chique uistraling, doordat de gevelpanelen wat hoger zijn geeft het een rustige look aan uw woning. De gevelpanelen worden veel gebruikt voor moderne en chique huizen en verhogen de waarde van uw woning. Doordat de Keralit sponningdeel 190 gemaakt is gerecycled kunststof rabat is het een zeer duurzaam en milieu vriendelijk product. Dit geveldeel is een breed kunststof rabat met een moderne uitstraling.
 • Sponningdeel 177
  Het Keralit sponningdeel 177 is gemaakt van kunststof zweeds rabat en is een overlappend paneel wat een mooi schaduweffect aan uw woning geeft. De gevelpanelen zijn horizontaal monteerbaar, hierdoor krijgt jouw woning een unieke uitstraling. Ook op een schuur kan dit erg mooi ogen. Sponningdelen worden ook wel in hout verkocht, maar met dit onderhoudsarm kunststof bevelsiding hoeft u niet meer te schilderen.
 • Dakrandpaneel
  Het Keralit dakrandpaneel is een prachtig product voor uw dakrand. Deze kunststof boeidelen van Keralit is de perfecte afwerking van uw dakrand en is heel eenvoudig te monteren. Kunststof dakrandpanelen zijn in 4 breedtes leverbaar, 200mm, 250mm, 300mm en 350mm.

Keralit gevelpaneel

De kunststof gevelpanelen van Keralit zijn duurzaam en ondehoudsarm. Door het gebruik van Kunststof rabatdelen en kunststof dakranden van Keralit verduurzaamt u de woning en hoeft u niet te schilderen of te stucen. Het grootte voordeel van de kunststof geveldelen van Keralit is dat de gevelpanelen een zeer lange levensduur hebben, ook is door het gebruik van de Keralit kunststof geveldelen het gemakkelijk om deze te reinigen. De Keralit gevelpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof waardoor u ook nog eens mee werkt aan een beter milieu, ideaal dus.

Keralit prijzen 2023 inclusief btw

 

Naam Artikelnummer Bruto prijs
incl. btw
Uw
korting
Prijs per stuk
incl. btw
Prijs per m1
incl. btw
Sponningdeel 143 2814 €93,44 20% €74,56 €12,46
Sponningdeel 190 2819 €124,29 20% €99,44 €16,57
Sponningdeel 177 2817 €115,58 20% €92,47 €15,41
Dakrandpaneel 200mm 2821 €202,92 20% €162,35 €27,06
Dakrandpaneel 250mm 2825 €246,26 20% €197,02 €32,83
Dakrandpaneel 300mm 2831 €285,32 20% €228,28 €38,04
Dakrandpaneel 350mm 2835 €310,95 20% €248,78 €41,46

Prijzen per 1-2-2023 en inclusief btw.  Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Prijsvergelijk ten opzichte van hout: Keralit is op lange termijn vaak goedkoper dan houten gevelbekleding. U hoeft Keralit nooit te plamuren, stucen of schilderen. In de praktijk is Keralit daarom na 2 schilderbeurten goedkoper dan hout. De kosten zijn lager maar naast de lagere kosten op lange termijn heeft uw woning een mooiere uitstraling omdat u geen last meer heeft van verkleurende / doffer wordend schilderwerk.

Keralit kopen: kleur kiezen

De Keralit gevelpaneel is te koop in vele kleuren. Keralit classic colours zijn voorzien van houtnerf structuur. Vrijwel niet te onderscheiden van hout. Ook verkrijgbaar is de gladde uitvoering Keralit pure colours. Deze geveldelen hebben een vrij glad oppervlak. Dit heeft een moderne uitstraling en is gemakkelijk te reinigen.

Gratis monsters aanvragen

 

keralit kopen, keralit montage, keralit kleuren, keralit prijs

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie